HTML

Klíma szerelés Budapest

Friss topikok

Címkék

Cseppvíz (1) daikin klíma (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (12) klímaberendezések (6) klímajavítás (1) klímarendszerek (1) klímaszerelés (6) klímaszerelés budapest (7) klímaszerelés Budapest (1) klímaszerelés olcsó (1) klímaszerelő (3) klímaszerelő Budapest (1) klímatechnika (1) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (10) klíma olcsón (2) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (8) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) klímszerelés (1) kondenzvíz (1) légkondi (2) légkondicionáló (7) légkondícionáló (7) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (3) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (5) Midea klíma (5) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

A klíma karbantartásról

2014.06.04. 19:38 Klíma technika

Sokan úgy gondolják, hogy a klíma karbantartás csak feleslegesen kidobott pénz. Hiszen csak kiveszik a szűrőt, elmossák, letörölgetik a gépet és készen is van. Pedig ennél sokkal összetetteb a dolog. Természetesen az interneten van bőven ilyen „szakember”, aki 4.500.-Ft összegért kitisztítja a klímánkat. Fog egy boltban kapható habsprayt, egy rongyot meg némi vizet, és 10 perc alatt végez is. Hát ezért a munkáért még sok is az összeg!

De lássuk csak, hogyan is kellene ennek kinéznie?

Cégünknél a klímaberendezések karbantartása a következő folyamatokat tartalmazza:

  • szűrők tisztítása, esetleges cseréje
  • hőcserélő tisztítása, fertőtlenítése, szagtalanítása                                                           
  • cseppvíztálca fertőtlenítése, gombátlanítása
  • kültéri egység hőcserélőjének tisztítása, amennyiben szükséges
  • elektromos csatlakozások ellenőrzése
  • hűtőközeg szivárgás ellenőrzése
  • kondenzvíz elvezetés átvizsgálása
  • funkciók, programok vizsgálata   
  • próbaüzem


Miért van minderre szükség?

A különböző szűrők hálós szerkezetén rengeteg por, szösz és egyéb szennyeződés akad fent, amik egy idő után kellemetlen áporodott szagot árasztanak és allergiás tüneteket okozhatnak. De amit sokan nem tudnak az az, hogy nem ebben van az igazi veszély. A klíma karbantartás során az elpárologtató lamellákon és a cseppvíz tálcában megtelepedő baktériumok, gombák és pollenek szakszerű karbantartása szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a lehetséges megbetegedéseket. Hiszen ahogy bekapcsoljuk a klímát, a szoba levegőjét megkeveri és belélegzünk mindent ami lerakódott rá. Az enyhébb eseteknél fáradtság, levertség, fejfájás, száraz torok és kipirosodott szem fordulhat elő. Ezeket néha nem is a légkondícionálónak tulajdonítjuk. Amennyiben néhány napos távollét alatt megszűnnek a tünetek, valószínűsíthető hogy a klíma berendezésünk karbantartásra szorul.

klímakarbantarás elött_1.JPG

A fenti képen megfigyelhető, hogy mit eredményez egy klíma elhanyagolása. További klíma karbantartás képeket az alábbi linkre kattintva érhet el: LINK. Egyes esetekben nem is lehet a helyszínen orvosolni a problémát. Ilyenkor a légkondícionáló karbantartása csak úgy lehetséges, ha a beltéri egységet leszereljük, és teljesen szétszedjük. Tehát amit eddig megspórolt a karbantartások árán, azt most sokszorosan fizetheti vissza, hiszen ötször annyit kell kiadnia.

A másik fontos dolog, amiért szakembernek kell végeznie a klíma tisztítást, az az állapotfelmérés. Kollégáink szakirányú képzésének és munkatapasztalatának köszönhetően még időben felmismerik a lehetséges hibaforrásokat (túlzottan zajos berendezés, szerkezeti sérülések, gázhiány, stb.), és figyelmeztetik az ügyfelet. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy a javasolt munkálatokat, cseréket elvégezteti-e, de kevés annál kellemetlenebb élmény létezik, mint mikor a legnagyobb nyári melegben izzadunk a szobában a nem működő klímánk alatt.

A fent említett problémákat elkerülendő szoktuk ajánlani ügyfeleinknek a szezon előtti karbantartást. Széleskörű munkálatainknak köszönhetően, ha másban nem is, abban biztos lehet, hogy a nyári hőségben pihentető, hűvös környezetben kapcsolhat ki otthonában. Sokan elfelejtik, hogy a garanciális feltételek képesített szakember által elvégzett munka és pecsét által tarthatóak meg. Cégünk 8 éves tapasztalattal rendelkezik a klímaszerelés és klíma karbantartás terén. Partnereinkkel ápolt jó kapcsolatunknak köszönhetően naprakészen tudunk az Ön rendelkezésére állni rövid határidővel.

Áraink a következőképpen alakulnak:

  •          1db split oldalfali klíma esetén nettó 8.000.-Ft / db
  •          3db split oldalfali klíma esetén nettó 7.000.-Ft / db
  •          5db split oldalfali klíma fölött nettó 6.000.-Ft / db

 

Klíma berendezések, légkondicionálók vásárlása előtt, illetve klíma szerelés, klíma tisztítás, klíma karbantartás igény esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Várjuk szeretettel! http://klimatechnika.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: légkondicionáló légkondícionáló klímaberendezés inverteres klíma klíma karbantartás klímaberendezések LG klíma Daikin klíma Midea klíma klíma tisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://klimaszereles-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr206278570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása