HTML

Klíma szerelés Budapest

Friss topikok

Címkék

Cseppvíz (1) daikin klíma (1) Daikin klíma (4) folyadékhűtő (1) folyadékhűtő berendezés (1) folyadékhűtő javítás (1) folyadékhűtő karbantartás (1) folyadékhűtő rendszer (1) folyadékhűtő telepítés (1) folyadékhűtő üzemeltetés (1) fűtés (1) hőmérséklet (1) hűtés (1) inverteres klíma (6) ipari klíma (1) izzad (1) klíma (4) klímaberendezés (12) klímaberendezések (6) klímajavítás (1) klímarendszerek (1) klímaszerelés (6) klímaszerelés budapest (7) klímaszerelés Budapest (1) klímaszerelés olcsó (1) klímaszerelő (3) klímaszerelő Budapest (1) klímatechnika (1) Klímatechnika Bt. (1) klímatelepítés (1) klímatelepítés budapest (6) klíma javítás (1) klíma karbantartás (10) klíma olcsón (2) klíma szerelés (1) klíma szerelés budapest (1) klíma telepítés (7) klíma telepítés árak (5) klíma teljesítmény (2) klíma tisztítás (8) Klíma választási tanácsok – avagy miért kérjünk tanácsot? (1) klímszerelés (1) kondenzvíz (1) légkondi (2) légkondicionáló (7) légkondícionáló (7) légkondicionáló berendezés (1) légkondicionáló karbantartás (1) légkondícionáló szerelés (3) légkondícionáló szerelés budapest (1) levegő (1) LG klíma (5) Midea klíma (5) multi split (1) pára (1) single split (1) szerver klíma (1) beltéri egység (1) Daikin klíma (3) folyadékhűtő rendszerek (1) klímaberendezések (1) klímaberendezés telepítés (1) klímatisztítás (1) klíma berendezés (1) klíma javítás (1) klíma karbantartás (2) klíma karbantartás árak (1) klíma karbantartás budapest (1) klíma szerelés (1) klíma szűrő (1) klíma tisztítás (1) klíma tisztítás ár (1) klíma tisztítás budapest (1) kültéri egység (1) légkondicionáló (1) légkondicionálók (1) légkondi tisztítás (1) mono split (1) multi split (1) Címkefelhő

A Daikin klíma új modellje

2014.06.04. 16:39 Klíma technika

A 2014-es évben, mint azt a blogunkon már olvashatták, a Daikin teljesen megújította alapmodelljét. Az FTXV25AB / RXV25AB, az FTXV35AB / RXV35AB és a teljes FTXV-AB sorozat a felhasznált anyagokban, megjelenésben és energiafelhasználásban is különbözik a kifutó modellektől.

Ebben az egységben a megbízhatóság és a minőség társul a kedvező árral. Letisztult formája révén a lakás bármely szobájának berendezései közé illeszkedik. Távirányítója könnyen kezelhető, így a nem műszaki beállítottságúak is tudják vezérelni. Inverter technológiája rendkívül korszerű. Lehetővé teszi, hogy pontosan a beállított értéken maradjon a szoba hőmérséklete, és nem fogja alul vagy túl teljesíteni a feladatát. Így nem csak energiát takarít meg, de növeli a komfort érzetet is. Amennyiben zavarná pihenés vagy alvásközben a beltéri egység LED kijelzőinek fénye, még arra is módja van, hogy kikapcsolja azokat. A klímaszerelés ennél a modellnél rendkívül egyszerű, így mind a telepítés, mind a klíma karbantartás valamint a klíma javítás rövid időt vesz igénybe.

 

A Daikin FTXV-AB család beltéri és kültéri klíma egysége az alábbi főbb tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Megújult méretek, stílusos előlap, így szinte minden szobába illeszkedik
  • Leegyszerűsített távirányító a könnyű kezelhetőségért.
  • Anti-korrózió bevonatú kültéri burkolat és hőcserélő a nem kívánt rozsdásodás elkerülésére bármely időjárási hatás ellen.
  • Magas SEER és SCOP értékek az Európai szabványoknak megfelelően.
  • Fejlett inverter technológiája nem csak hűtési, de fűtési üzemben is hasznos, így Ön  otthonában akár -10 fokos külső hőmérséklet mellet is gond nélkül tud fűteni és a nagy nyári melegben hűteni.
  • 4 fő üzemmódja látja el kényelmünket. Hűt, fűt, párátlanít és rendelkezik ventillátor funkcióval, ami csak keringteti a helyiség levegőjét.
  • Beltéri egysége kényelmes alvás üzemmóddal ellátott, melynek lényege hogy a ventilátor szinte hang nélkül működik.
  • Függőleges automatikus légterelés, amit a távirányítóról tud vezérelni, és bármely kívánt pozícióban megállíthat. Vízszintesen is beállíthatja a terelő lapátot, így megszüntetheti a huzat érzetet.
  • Titánium-apatit fotokatalitikus szűrővel van ellátva, ami biztosítja nem csak a porszemcsék, de a legtöbb baktérium lekötését is.
  • Amennyiben áramszünet következik be, a klíma automatikusan újraindul
  • Gyorshűtés, azaz Turbó üzem, mely magas teljesítményű ventilátor fokozatával rövid idő alatt lehűti a felmelegedett helyiséget.
  • Naponta egy alkalmas időzítési lehetőség
  • X-Fan funkciót is tartalmaz, amelynek lényege, hogy kikapcsolás után a ventillátor kis idővel tovább működik, így akadályozza meg, hogy a hőcserélőről elpárologjon a nedvesség, tehát nehezebben telepszik meg rajta a baktérium

A Daikin FTXV35AB / RXV35AB szett megtekinthető és kipróbálható irodánkban!

 

Klíma berendezések, légkondicionálók vásárlása előtt, illetve klíma szerelés, klíma tisztítás, klíma karbantartás igény esetén látogasson el honlapunkra: http://klimatechnika.hu/ és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Várjuk szeretettel! http://klimatechnika.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: légkondicionáló légkondícionáló klímaberendezés inverteres klíma klíma karbantartás daikin klíma klímaberendezések LG klíma Midea klíma klíma tisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://klimaszereles-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr496277443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása